هفدهمین دوره نشست سالانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور به میزبانی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد آغاز شد.
به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در افتتاحیه این نشست آیت الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد در جمع دانشجویان حضور یافت و سخنرانی کرد.
وی با اشاره به آیه 52 سوره نور و باتوجه به حکیم بودن خداوند در آفرینش انسان، خلقت را امری هدف دار تلقی کرد و گفت: هر انسان موظف است از یک نقطه شروع کرده و باتوجه به آنچه که خواسته الهی است برنامه ریزی لازم را انجام دهد و آن را هدف نهایی خود بداند که این هدف مشخص کننده همان سبک زندگی اوست.
آیت الله ناصری افزود: رسیدن به نقطه سعادتمندی هم در دنیا و هم در آخرت لازمه مقدماتی است که درآیات سوره انفال ذکرشده است و اشاره به اطاعت به خدا و رسولش را دارد.
نماینده ولی فقیه در استان یزد همچنین تصریح کرد که اطاعت از رسول الله شامل دو قسمت است:
1- دستور و احکامی که از جانب پیامبر بر ما میرسد از جانب خداوند است. زیرا به وسیله پیامبر دستورات الهی را میشوند.
2- اطاعت از خود پیامبر، از نظرات و استنباط ها و همچنین به عنوان ولی ضرورت حکومت اسلامی از جمله وظیفه ایشان است.
امام جمعه یزد گفت: خداوند حکیم و خیر خواه مطلق است و جز خوبی چیزی نمیخواهد پس در مسیر حرکت زندگی هم سعادت را در دنیا وهم در آخرت میآورد واین امر به معنا تقوا است.
وی در معنای تقوا تاکید کرد: یعنی حرفهای خدا و رسول را گوش دهیم و عمل کنیم که اینها همان رستگارانند.
آیت الله ناصری با اشاره به ادامه آیه افزود: بعد از اطاعت از خدا ورسول باید از دعوا دشمنی پرهیز کرد زیرا سبب از بین رفتن قدرت و بی حاصلی میشود و هچنین صبر پیشه کنید و به دنبال راه حل برای آن باشید؛ طبق آیه 46 سوره انفال “ان االله مع الصابرین “.
نماینده ولی فقیه در استان یزد همچنین توصیه کرد که سخن امام صادق(ع) را سر لوحه امور خود قرار دهید و بدان عمل کنید.
سه چیز است که انسان را از بالا رفتن باز میدارد و به عکس اگر این سه خصلت در انسان باشد انسان را به تعالی می رساند.
1- همت کوتاه: امام می فرماید: ما حاکمیتی جز خداوند نمی خواهیم اگر قرار باشد دستور بگیریم از خدا می گیریم پس بنابراین بساط امریکا وسلطنت بر داشته می شود.
خودتان را گرفتار مسایل جزیی نکنید وپایتان را محکم به زمین بکوبید وبه انتهای لشکر نگاه کنید.
2- راهکار نداشتن: اگر در مسایل نظامی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و… راهکارهای جدید نداشته باشیم شکست میخوریم به طور مثال اقتصاد مقاومتی یعنی خود کفایی، یعنی بکوشید و در هر مسالهای راه حل پیدا کنید و آن را ارائه دهید.
مهمترین مساله امروز، برون رفت از مسالهای است که دشمن برای ما ایجاد کرده است.
3- تصمیم جدی نگرفتن یا تصمیم گرفتن و عمل نکردن دولتی که نتواند تصمیم جدی در کارهایش بگیرد هیچ وقت موفق نمیشود و علت تصمیم نگرفتن عدم تفکر است به طور مثال امام برای بسیاری از مسایل و تصمیمگیری های خود گاها سه ماه یا بیشتر فکر میکردند.
سایر تصاویر مربوط به افتتاحیه را در ادامه میبینید: